اسپری تمیزکننده چسب OCA مدل +Chason Tech 520

تماس بگیرید

قیمت ها همیشه به روز هستند، با خیال راحت خرید کنید.
  • کیفیت: اصلی
  • حجم: 550 میلی لیتر
  • ضمانت تست: 7 روز
شناسه محصول: st124 دسته:
نماد اعتماد الکترونیکی
ارسال سریع در تهران
تعمیرات موبایل در امداد موبایل
پیک موتوری تهران
نماد اعتماد الکترونیکی
ارسال سریع در تهران
تعمیرات موبایل در امداد موبایل

اسپری تمیز کننده چسب oca موبایل مدل +Chason Tech 520 استفاده گسترده ای در انواع گوشی های موبایل دارد.

اسپری حلال چسب oca مدل 520

قبل از استفاده از اسپری oca 520، ابتدا تاچ و ال سی را بوسیله هیتر کمی حرارت دهید. سپس به کمک تاچ کش (مکنده) و یا پنس، تاچ و ال سی دی را به سمت بالا بکشید. این امر باعث ایجاد درز می شود که شما می توانید به راحتی آن قسمت را اسپری کنید.

 به مدت 30 ثانیه منتظر بمانید تا چسب کاملا ذوب و در مایع اسپری حل شود.

 اگر تاچ و ال سی دی مورد نظر از فریم جدا نشد، شما می توانید این عمل را تا زمان جدا سازی کامل تاچ و ال سی دی تکرار کنید. بعد از اتمام کار، مکان مورد نظر را به وسیله پارچه ای تمیز پاک کنید.

اسپری تمیز کننده چسب ال سی دی را به مقدار مناسب اسپری کنید چراکه مقدار بیش از حد آن به گوشی و فریم آسیب می رساند.

دقت داشته باشید که اسپری تمیز کننده چسب oca مدل 520plus در ال سی دی های که دارای بک لایت هستند استفاده ای ندارد و باعث ایجاد لک هایی در زیر تصویر می شود.

نکات ایمنی هنگام استفاده از اسپری تمیز کننده چسب oca

هنگام استفاده از اسپری مخصوص تعمیرات موبایل در طولانی مدت حتما از دستکش و ماسک استفاده کنید.

از اسپری حلال چسب oca، فقط بر روی قسمت هایی که چسب وجود دارد استفاده کنید.

اسپری حلال چسب مخصوص جداسازی تاچ و ال سی دی را در دمای کمتر از 50 درجه نگهداری کنید و از اسپری کردن بر روی دستگاه هایی مانند هیتر و هویه جدا خودداری کنید.

مدل

+Chason Tech 520

حجم

550 میلی لیتر

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “اسپری تمیزکننده چسب OCA مدل +Chason Tech 520”